Lediga Tjänster

Vi söker en ny medarbetare

Vi söker ny säkerhetstekniker, du kommer att arbeta med service, installationer och felsökning inom brand, inbrott, ITV, passerkontroll samt även låssystem. Arbetet är varierande och innebär resor inom hela Malmfälten.

Du kommer att vara RW Larm & säkerhets ansikte utåt hos kunder och andra yrkesgrupper, därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga.

Instruktionerna är på svenska och engelska så därför krävs en god kunskap i svenska och engelska.

Du som söker tjänsten som säkerhetstekniker har en el/teleutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som vi bedömer som motsvarande. Körkort B är krav.

Vi ställer höga krav på vår personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som är intresserad av larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt och kan driva egna projekt. Är du intresserad och vill veta mer skicka in en intresseanmälan på info@rwlarm.se eller ring 0970-522 881 Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om anställningen

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Lön

Månadslön – enligt överenskommelse

Anställningsvillkor

Heltid Tillsvidareanställning

Dagtid

Sista ansökningsdag 2023-04-30 Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.